BUN VENIT PE SITE-UL BEJ RADUTA NICOLETA!

Aflați mai multe despre practica biroului.
BEJ RADUTA NICOLETA

SOLICITATI O CONSULTATIE IN VEDEREA
CONSTITUIRII UNUI DOSAR DE EXECUTARE.

Folosiți formularul de contact pentru a solicita o consultație rapidă.
BEJ RADUTA NICOLETA

RECUPERAREA CREANTELOR ESTE UNA DINTRE
PRINCIPALELE ACTIVITATI ALE BIROULUI.

Aflați mai multe.
BEJ RADUTA NICOLETA

COMUNICATI RAPID O NOTIFICARE.

Vizualizati lista documentelor necesare.
Prima pagina Servicii Constatari

CONSTATARIPentru a se constata de urgenţă o stare de fapt care ar putea să înceteze sau să se schimbe până la administrarea probelor în cadrul unui viitor proces sau a unui proces în curs, la cererea părţii interesate, executorul judecătoresc în circumscripţia căruia urmează a se efectua constatarea va putea constata la faţa locului acea stare de fapt.

Dacă efectuarea Constatarii necesită concursul părţii potrivnice sau al unei alte persoane, ea nu poate fi făcută decât cu acordul acesteia. În lipsa acordului partea interesată va putea cere instanţei să încuviinţeze efectuarea Constatarii, chiar fără citarea aceluia împotriva căruia se cere. Procesul-verbal de constatare va fi comunicat în copie celui împotriva căruia s-a făcut constatatarea, dacă acesta nu a fost de față. Procesul-verbal de constatare întocmit de excutorul judecătoresc are forţa probantă a înscrisului autentic.

În practică această procedură este folosită frecvent pentru constatarea stării de fapt a unui imobil la un moment dat, pentru constatarea stadiului unei lucrări cu privire la care se poartă un litigiu, în situaţiile în care bunurile ce vor forma obiectul unui proces de partaj se află în folosinţa exclusivă a unuia dintre coproprietari sau devălmaşi şi există pericolul ca unele dintre acestea să dispară ori să fie ascunse etc.

În cursul procesului asupra fondului cauzei, probele conservate prin această procedură au aceeaşi forţă probantă ca şi când s-ar fi administrat în cursul judecăţii, iar părţile interesate le pot combate prin alte probe.

CONTACT • Bulevardul Libertatii 18,
  bloc 104, sc. 1, et. 2, ap. 3,
  Sector 5, 050706 Bucuresti
 • Tel.: (004) 021 310 95 44
          (004) 073 086 00 00
  Fax: (004) 021 310 95 45
 • office@executor-bucuresti.ro


PROGRAM CU PUBLICULLuni – Vineri: 9h00 – 17h00
© 2012 Birou Executor Judecatoresc Raduta Nicoleta home | site map