BUN VENIT PE SITE-UL BEJ RADUTA NICOLETA!

Aflați mai multe despre practica biroului.
BEJ RADUTA NICOLETA

SOLICITATI O CONSULTATIE IN VEDEREA
CONSTITUIRII UNUI DOSAR DE EXECUTARE.

Folosiți formularul de contact pentru a solicita o consultație rapidă.
BEJ RADUTA NICOLETA

RECUPERAREA CREANTELOR ESTE UNA DINTRE
PRINCIPALELE ACTIVITATI ALE BIROULUI.

Aflați mai multe.
BEJ RADUTA NICOLETA

COMUNICATI RAPID O NOTIFICARE.

Vizualizati lista documentelor necesare.
Prima pagina Prezentare

PREZENTARE


Biroul Executorului Judecătoresc Răduță Nicoleta reprezintă garanția unui nivel inalt de profesionalism și implicare în realizarea drepturilor clienților. Misiunea noastră este să oferim soluții rapide și eficiente indiferent de complexitatea situațiilor.

Echipa


Succesul în soluționarea cauzelor ce ne sunt încredințate își are izvorul în forța echipei noastre. Dezvoltarea profesională continuă, cercetarea amanunțită a tuturor aspectelor legale privitoare la executarea silită, specializarea echipei pe fiecare forma de executare în parte sunt ingredientele care ne ajuta să venim în ajutorul clienților noștri cu cele mai bune soluții. Eficiența, creativitatea, integritatea, excelența muncii nu sunt așteptări, ci sunt exigențe.

Implicare


Conștienți de responsabilitățile pe care le avem, am dezvoltat exercițiul dedicarii față de interesele clienților, atenției sporite la detalii și al documentării temeinice. Avem convingerea că dăruirea tuturor celor care fac parte din echipă, munca, energia și resursele utilizate iși găsesc rasplata în fiecare zi câștigată de clienții noștri în realizarea drepturilor lor.

Incredere


Relațiile bune pe care le dezvoltăm cu clienții noștri, bazate pe încredere și susținute de o comunicare deschisă și onestă, ne ajută să înțelegem particularitățile fiecărei cauze și să reacționam rapid și adecvat în interesul acestora.


Rezultate


Cunoscând importanța timpului pentru clienți, avem ambiția de a le depăși așteptările și de a nu considera success decât soluționarea cauzelor într-un termen foarte scurt. Dăruirea în muncă trece dincolo de limita eforturilor rezonabile pentru că înțelegem că succesul nostru se construiește prin succesele clienților noștri.

CONTACT • Bulevardul Libertatii 18,
  bloc 104, sc. 1, et. 1, ap. 2,
  Sector 5, 050706 Bucuresti
 • Tel.: (004) 021 310 95 44
          (004) 073 086 00 00
  Fax: (004) 021 310 95 45
 • office@executor-bucuresti.ro


PROGRAM CU PUBLICULLuni – Vineri: 9h00 – 17h00
© 2012 Birou Executor Judecatoresc Raduta Nicoleta home | site map